» Erdoğan: Terörün ve şiddetin olmadığı bir Türkiye inşa edelim

Erdoğan: Terörün ve şiddetin olmadığı bir Türkiye inşa edelim

Erdoğan, “Hep beraber terörün ve şiddetin olmadığı bir Türkiye’yi inşa edelim istiyoruz. Cumhur İttifakı olarak açtığımız tarihi fırsat penceresi hırsa kurban edilmemeli. Siyaset kurumu, Meclis, sivil toplum, basın, akademi ve toplum olarak terörün olmadığı bir Türkiye inşa edelim” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Haritalar yeniden kanla çizilmek istenirken, İsrail’in Gazze’den Lübnan’a taşıdığı savaş sınırlarımıza yaklaşırken, iç cephemizi kuvvetlendirmeye çalışıyoruz. Türkiye ortak paydasında 85 milyon olarak bir araya gelelim istiyoruz. Siyasette yeni ve temiz bir sayfa açılmalı, milletimizin beklentisi de bu yöndedir.

Gerilim ve sokak siyaseti buna tevessül edenlere değil, tüm ülkeye ve millete kaybettirecektir. Türkiye’ye kaybettirecek bir denklemin içine girenleri bu millet affetmez. İktidar-muhalefet fark etmeksizin kavgalara prim vermemek önemlidir.

‘FIRSAT PENCERESİ HIRSA KURBAN EDİLMEMELİ’

Türkiye’nin geleceğinde terör ve terörün karanlık yüzüne yer yoktur. Hep beraber terörün ve şiddetin olmadığı bir Türkiye’yi inşa edelim istiyoruz. Cumhur İttifakı olarak açtığımız tarihi fırsat penceresi hırsa kurban edilmemeli. Siyaset kurumu, Meclis, sivil toplum, basın, akademi ve toplum olarak terörün olmadığı bir Türkiye inşa edelim.

‘TÜRKİYE’YE İHANET EDENLERİN SONU GÖRÜLDÜ’

AK Parti olarak şımaran böbürlenen bir parti asla olmadık. Güç odaklarına baş eğmedik. FETÖ’cü hainlere hadlerini bildirdik. Zorlu mücadele boyunca bedel ödesek dahi milletimize bedel ödettirmedik. Milletin istikametinden hiç sapmadık. Milletin çocuklarını hizmet ve himmet diyerek mankurtlaştıranların sonu diğer iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur. Dünyadan şehit kanlarının hesabını vermeden gitti. Baş hainin ölümüyle şehit ailelerinin yüreği biraz olsun soğumuş, Türkiye’ye ihanet edenlerin sonu görülmüştür.

Devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz. Devletimizin tüm kurumlarının nefesi, ister yurt içinde ister dünyanın en ücra köşesinde olsun, FETÖ’cü sırtlan sürüsünün ensesinde olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

« Back home