» AKP’li Metiner’den Yiğit Bulut’a: Yüreğin yetiyorsa Bahçeli hakkında da bir çift kelam et

AKP’li Metiner’den Yiğit Bulut’a: Yüreğin yetiyorsa Bahçeli hakkında da bir çift kelam et

AKP’de ‘teğmenler’ çatlağı büyüyor. Erdoğan’ın başdanışmanı Yiğit Bulut ile AKP’li Mehmet Metiner arasındaki gerilim tırmanıyor. Metiner, Yiğit Bulut’u kendisi ile aynı görüşü paylaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili de bir çift kelam etmeye çağırdı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Yiğit Bulut ile AKP eski milletvekili Mehmet Metiner arasında mezun teğmenlerin “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atması üzerinden başlayan kavga büyüyor. Metiner’in kendisini hedef alan açıklamalarına tepki gösteren Bulut, “HDP’’lilerin saldırılarına daha fazla susamam” dedi. Metiner ise ‘dost’ bildiklerinden kendisine destek gelmemesinden yakındı.

BULUT FİTNECİLİKLE SUÇLADI

Yiğit Bulut, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” sloganı atarak ant içen teğmenler hakkında “Büyük Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetler arasında fitne çıkarma çabası nafiledir! Hangi partiden olursa olsun kripto F…. fitne çıkarma çabasına karşı dikkatli olalım!” ifadelerini kullandı.

METİNER’DEN “HADDİNİ BİL” ÇIKIŞI

Bulut’un ‘çer çöp’ sözü ifadeleri Metiner’i kızdırdı. Bulut’un ‘AKP’nin sopasıyla adam dövdüğünü’ belirten Metiner, şu ifadeleri kullandı:

“Haddini bil de konuş! Her karşı çıkanı veya eleştireni bu üslupla suçlaman hadsizliğin ifadesidir. Hangi ara herkesten çok AK Partili oldun da AK Parti’nin sopasıyla adam dövüyorsun! Senin gibi çer çöpler sayesinde AK Parti’miz bu hale geldi. Fitneci olan senin dilindir!”

METİNER’E HADEP’Lİ OLDUĞUNU HATIRLATTI

Yiğit Bulut ise sosyal medyada yeni bir paylaşım yaparak tartışmayı alevlendirdi. Metiner’i isim vermeden hedef alan ve HADEP’te genel başkan yardımcılı yaptığı dönemi hatırlatan Bulut, “AK Parti sözcüsü Çelik “ ne diyorsa o, partinin resmî sözcüsüdür” dediğim için, hdp kökenliler tarafından sözlerim çarpıtılarak linç ediliyorum!! söz konusu BÜYÜK TÜRK MİLLETİ OLUNCA, hdp’lilerin saldırılarına daha fazla susamam!! Yarın ben konuşacağım” dedi.

YÜREĞİN YETİYORSA BAHÇELİ’YE DE BİR ÇİFT KELAM ET

Metiner ise yaptığı son açıklamada Bulut’u kısa süren HADEP genel başkan yardımcılığına göndermede bulunup itibar suikastı ve algı operasyonu yapmakla suçladı. Bulut’u yüreği yetiyorsa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için de bir çift kelam etmeye çağıran Metiner, dost bildikleri tarafından yalnız bırakıldığını öne sürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

« Back home