İŞTE KUDÜS’TE ÖLDÜRÜLEN TÜRK’ÜN VİDEOSU - ajanslink.net ⏎" /> İŞTE KUDÜS’TE ÖLDÜRÜLEN TÜRK’ÜN VİDEOSU - ajanslink.net ⏎" />

İŞTE KUDÜS’TE ÖLDÜRÜLEN TÜRK’ÜN VİDEOSU

VİDEO JERUSALEM POST GAZETESİ’NİN SİTESİNDEN ALINMIŞTIR

Kudüste İsrail Polisi’ne arkadan bıçakla saldıran Hasan Saklanan polisler tarafından vurularak öldürüldü. İsrailli polis hafif yaralandı.Hasan Saklanan’ın Diyanet görevi ile Kudüs’e gittiği belirtiliyor.

Videoda görüldüğü kadarıyla Saklanan polise arkadan çok acemice bir saldırı gerçekleştiriyor. Saldırı da pek de başarılı olamadığı görülüyor. Diğer polisler tarafından önce başından vuruluyor ve yere düşüyor. Yere düştükten sonra da vücuduna ateş edilmeye devam ediliyor.

Hasan Saklanan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kudüs kafilesi ile Kudüs’e giriyor. Kafilede görevli olarak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı ve aynı zamanda Beykoz Vaizesi olan Merve Sefa hanımda bulunuyor.

İsrail polisini bıçaklayan Hasan Saklanan 34 yaşında 1990 Eyyübiye doğumlu 4 çocuk babası. Şanlıurfa Haliliye ilçesine bağlı bulunan Kepez kırsal mahallesinde resmi olarak imamlık yapıyor.

İsrail tarafından yapılan açıklamada “Eski Şehir bölgesinde es Sahire Kapısı bölgesinde yerel saatle 12.30 sularında bir kişinin polise bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu, polislerin şüpheli kişiyi ateş açarak etkisiz hale getirdiği ve saldırganda bir bıçak bulunduğu” ifadelerine yer verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

« Back home
Ajanslink@gmail.com