» 2,5 ay önce tutuklanmıştı; 73 yaşındaki hayırsever işadamı, cezaevinde hayatını kabetti

2,5 ay önce tutuklanmıştı; 73 yaşındaki hayırsever işadamı, cezaevinde hayatını kabetti

Bandırma 1 Nolu T Tipi Cezaevinde aşırı sıcak ve kalabalıktan fenalaşan ve iki kez acile kaldırılan işadamı Fahrettin İşgüder’in (73), bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi. İşgüder’e, dini sohbete katılmak, KHK’lılarla birlikte hacca gitmek gibi sebeplerle ceza verilmişti. Fahrettin İşgüder’in cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bandırma’da Gülen cemaatine yönelik soruşturmalar kapsamında 6 yıl 3 ay ceza verilen ve cezası onandığını için 2.5 ay önce tutuklanan iş insanı Fahrettin İşgüder (73), bu sabah hayatını kaybetti.

Kronos’un haberine göre Bandırma 1 Nolu T Tipi Cezaevinde kalan İşgüder, hafta sonu sıcaktan ve kalabalıktan fenalaşınca iki kez acile kaldırıldı. Yoğun bakımda kalan İşgüder bu sabah yaşamını yitirdi.

Bir aile yakını şunları söyledi: “Balıkesir Bandırma’nın hatrı sayılır iş insanıydı. Sağlığı gayet iyi idi. 73 yaşındaydı. 50 yıllık ticaret hayatında devletine ve milletine her zaman faydası dokunmuş hayırsever bir iş insanı idi. Cezaevinde aşırı kalabalık ve sıcaktan hafta sonu fenalaşıyor. İki kez acile kaldırılıyor, fakat geri cezaevine geri gönderiliyor. Dün gece de en sonunda yoğun bakıma kaldırıldı ama iş işten geçmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

« Back home
Ajanslink@gmail.com