» Erdoğan’la görüştü AKP’ye geçiyor: 15 Temmuz gecesi birilerinin silah dağıttığını iddia etmişti

Erdoğan’la görüştü AKP’ye geçiyor: 15 Temmuz gecesi birilerinin silah dağıttığını iddia etmişti

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştü. AKP’ye geçeceği iddia edilen Temurci, 15 Temmuz gecesi AKP gençlik kolları üyelerine silah dağıtıldığını açıklamıştı.

CHP listesinden TBMM’ye giren Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, “AK Parti’deki kan değişimi ihtiyacı” konusuyla birlikte “öze dönüş mümkün olabilir mi ve bunun için hangi adımlar atılabilir?” konularının konuşulduğu öğrenildi.

15 TEMMUZ GECESİ SİLAH DAĞITILDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

AKP İstanbul İl Başkanı iken ayrılıp Gelecek Partisi’nin kuruluşunda yer alan Selim Temurci, özellikle 15 Temmuz’la ilgili açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Temurci, AKP gençlik kolları üyelerine 15 Temmuz gecesi birilerin silah dağıttığını iddia etmişti.

GÖRÜŞME SAMİMİ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ

PolitikYol’un AKP kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Temurci ile Erdoğan bayram öncesi uzun bir görüşme yaptı. Görüşme talebinin Erdoğan cephesinden geldiği öğrenilirken, görüşmenin samimi bir ortamda geçtiği belirtildi.

AKP’DEKİ ÖZE DÖNÜŞÜ KONUŞTULAR

Görüşmede, “AK Parti’deki kan değişimi ihtiyacı” konusuyla birlikte “öze dönüş mümkün olabilir mi ve bunun için hangi adımlar atılabilir?” konularının konuşulduğu öğrenildi. AKP kaynakları görüşmenin partiye davet olarak yorumlandığını söyledi.

AKP’YE GEÇECEKLERİ KULİSLERE YANSIMIŞTI

Temurci, görüşmeyi doğrularken, görüşmenin içeriğine dair ayrıntı paylaşmadı. Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi’nde bazı vekillerin AKP’ye geçeceği iddiası gündeme gelmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

« Back home